ILO - RENOVATION OF THE SITE

Renovation of the site

Built in the early 1970s, the renovation of the headquarters building was needed. Two technical studies in 2006 and 2010, then have concluded for the renovation of the building in order to meet the new standards construction in matters of safety, health and economy.

After obtaining planning permission in July 2014, in general/total enterprise tender won by a Swiss company and work began as early as July 2015.

The work of the phase which concerns the main building will be completed in the fall of 2019.

In parallel with the project, the Coordination Committee (ILO-Mission Switzerland - State - FIPOI) has accompanied the records of recovery of land, owned by the organization within the perimeter of the garden of the Nations with the objective of contributing to the financing of the work of renovation of its headquarters.
Site internet
Adresse 4, route des Morillons - 1211 Genève 22
Commune Grand-Saconnex
Parcelle
   
Début travaux 2015
Livraison de l’ouvrage 2022
Architecte
   
Surface
Volume cube SIA
Parking
   


Shared Calendar