WHO - WORLD HEALTH ORGANIZATION

Extension of headquarters

The building of WHO, designed by Jean Tschumi and realised posthumously by Pierre Bonnard, is one of the most remarkable buildings in the sector of international organizations. WHO wanted to achieve an extension of the building as well as the complete renovation of the building's fire Jean Tschumi.

On the basis of a study of implementation conducted by the office of architects commissioned an anonymous architectural competition at two degrees was organized October 2014
March 2015

The intentional planning provides:
Extension
• 2014/2015, architectural competition
• 2015/2016, study of the project
• 2017/2019, Director
Renovation
• by 2020
Site internet http://www.who.int/en/
Adresse Avenue Appia 20, 1211 Genève 27
Commune Pregny-Chambésy
Parcelle 999
   
Début travaux 2017
Livraison de l’ouvrage 2019
Architecte ---
   
Surface 31'125 m2 surface totale indicative
Volume cube SIA 171'670 m3
Parking 373 places
   


Shared Calendar